Linolja Fernissa

141 kr1489 kr

Hållbara ytor med LINOLJA FERNISSA

Torkande olja för polering av oljebehandlat trä och för oljeimpregnering av tryckimpregnerat trä. Innehåller inget lösningsmedel.

Clear
SKU: N/A Category:

Description

Hållbara ytor med Linolja fernissa

Torkande olja för polering av oljebehandlat trä och för oljeimpregnering av tryckimpregnerat trä. Innehåller inget lösningsmedel.

Förpackad i 0,25 liters, 1 liters och 5 liters plåtkanistrar samt i 200 och 1000 liters fat.

linolja fernissa är vår tjockaste och snabbast torkande olja. Den är linolja från vilken beståndsdelarna som inte torkar har avlägsnats med vår unika raffineringsmetod. Den tränger in i underlaget och torkar snabbt genom en reaktion med luftens syre till linoxin, en naturlig polymer med god vidhäftning. Den är biologiskt icke nedbrytbar, vattenavstötande och motstår fetter, petroleumprodukter, salter och hushållssyror, t.ex. citron, vin, ättika.
Vid 20 °C och god ventilation torkar linolja fernissa inom 6-24 timmar.
Läs mer om vår TEKNOLOGI.

Med linolja fernissa skapar du vackra och hållbara ytor, speciellt på trä behandlat med GRUNDOLJA eller MÖBELOLJA. Impregnera först arbetsstycket med endera oljan. Skapa följande dag den önskade ytan – från sidenmatt till högblank – genom att oljepolera med linolja fernissa. Välj glansgrad genom att använda grövre eller finare polerduk.

Additional information

Produktstorlek

0,25l, 1l, 5l